Hőtechnikai számítások online
U-érték kalkulátor

Használati feltételek

Jelen használati feltételek vonatkoznak erre a weboldalra (www.thermalcalconline.eu), az összes alárendelt webes felületre (amennyiben létezik), tovább bármely a weboldallal kapcsolatos alkalmazásra. Az oldal látogatásával és használatával Ön elismeri, hogy olvasta, megértette és egyetért az összes alábbi használati feltétellel.

Semmilyen személyes információ megadása nem szükséges a weboldal használatához.

Ez a weboldal egy ingyenesen használható információs forrás. Minden adat és információ ezen a weboldalon csak információs célú és nem tartalmaz szakmai vagy jogi tanácsot. Ne használja az oldalt független jóváhagyás nélkül.

Ez a weboldal szintén tartalmaz hivatkozásokat harmadik fél általi weboldalakhoz csupán abból a célból, hogy az adott weboldalakra navigálja Önt. Sem a hirdetések, sem az egyéb hivatkozások tekintetében nem jelenthető ki a harmadik fél általunk történő jóváhagyása, ez kiterjed azokra az információkra, termékekre vagy szolgáltatásokra is, amelyeket a harmadik felek biztosítanak. Mi nem vagyunk felelősek bármely harmadik fél által közölt tartalomért, termékért vagy szolgáltatásért és nem vállalunk semmiféle képviseletet rájuk vonatkozóan. Nem vállalunk sem jótállást, sem képviseletet, akár önkéntes vagy törvényi, jelen weboldalra vonatkozó információkkal, eszközökkel, szoftverekkel és egyéb anyagokkal kapcsolatban vagy bárki szerzői jogainak sértetlenségével kapcsolatban. Ön vállalja a teljese kockázatot, minden felelősséget és kötelezettséget a weboldalon található bármely anyag használatával kapcsolatban.

Mi semmi esetben sem vagyunk felelősek bármely közvetlen, közvetett, büntetéssel járó, esetleges vagy szükségszerűen bekövetkező kárért, amely jelen weboldal használatából, működési képtelenségéből és nem használhatóságából, a jelen weboldalon vagy jelen weboldalról hivatkozott egyéb weboldalakon található információkból származik.

A weboldalon található bármely anyag szabadon nyomtatható és menthető személyes célokra, de Ön nem jogosult reprodukálni, terjeszteni vagy újra publikálni jelen weboldal semelyik oldalának tartalmát, vagy azt kereskedelmi célokra használni a mi írásos beleegyezésünk nélkül.

Fent említett használati feltételek bármikor módosításra kerülhetnek az Ön értesítése nélkül.

A weboldalt a mi személyes kezdeményezésünkre működtetjük. Az itt megadott vélemények a sajátunknak tekinthetők és nem feltétlenül képviselik a jelenlegi vagy a múltbeli munkáltatóink véleményét.